onsdag 13 oktober 2010

Ny förändring

Har ändrat lite på det där med sopporna och shakerna. Kände att en shake och en halv banan som frukost inte räckte som energi att träna på och sen inte käka förrän klockan fem på jobbet så imorse åt jag en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt och en hård macka med leverpastej. Kändes stor skillnad på gymmet då jag orkade sååå mycket mer än med bara en shake i magen. Men tänkte fortsätta med soppan på kvällen. Tror den kommer passa perfekt eftersom man inte är megahungrig och eftersom den bara innehåller 100 kcal blir den lagom "lätt" innan sänggåendet. Så bortsett från att jag åt nån sån där "nyttig bar" på nötter, yoghurt och bär har jag käkat nyttigt hela dagen.

Imorgon jobbar jag sista dagen innan jag är ledig, i hela FEM dagar. Kors i taket! Jobbar sen tre dagar och är ledig lördag+söndag nästa vecka, kors i taket igen! Det blir inte riktigt så många timmar denna månaden kanske men det känns mest skönt för jag har varit lite trött på att jobba på sistone och kanske får jag lite till att åka hem till Karlstad och fixa lite med bilen.

I helgen är planen att jag och Martin ska åka till Gävle för att gå på hockey, shoppa och gå ut och käka en kväll. Hans mamma och pappa är hundvakt åt en golden så blir säkert lite klappa hund också. Problemet är bara att Martin har legat hemma i feber i snart tre dagar. Imorgon blir det ett besök på vårdcentralen i Sälen och förhoppningsvis kan de bota min sjukling.

Nu ska jag gå och knyta mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar